Poslední diskuse
Kontakt

Michal Filipi

Pardubice

www.filaobklady.webgarden.cz

e-mail:fila.pce@seznam.cz

úpa mrtvá řeka

Dobry den,
na dnešek jsem se připravoval a těšil pár dní.Těšil jsem se na lipany a pstruhy z Úpy.Jezdil jsem tam pred nekolika lety a vždycky jsem odtamtud jezdil s krásnými prožitky.Před pár lety jsem slyšel, že nekdo úpu otrávil,ale netušil jsem v jakém měřítku.Dříve tam nebyl problém ulovit spoustu ryb a vsechny jsem v dobré výře vracel vodě ,ať si plavou ryby krásný.
Co jsem zažil dnes je snad noční můra všech rybářů. Myslel jsem,že se voda už trochu vzpamatovala,ale opak je pravdou.
Nevím jak je to dlouho co se stala ta neštastná událost,ale je to jistě tak 3 roky. Hned jak jsme zaparkovali už z dálky jsme viděl bordel kolem chat v Adamově. Říkal jsem si to jsou prasata, to není možný, ale Musím se jim vsem omluvit ,což mi doslo až asi za 4 hodiny bezúspěšného rybolovu což se mi nestalo nikdy.Ty chudáci lidi tahali ten bordel ven z řeky a mají ho tam na pozemcích u chat. Asi jim nikdo nepomůže to odstranit. Kdyz jsem dosel az k malé elektrarně a vyplavali na mne asi 3 vložky a videl tu hromadu bordelu normálně jsem zahodil prut do travy a začal hrozně nadávat. O rybách ani památka a to ta řeka byla plná krásnejch zdravejch ryb.
Co se to ksakru deje pod pstruhovým pásmem a s tak krásnou řekou. Proč to nikdo neuklízí?? kdo za to může?slyšel jsem od místního ,že to otravila nejaka firma ,která ma vytok hned pod koncem pstruhového pásma.Nechal bych tu firmu zalejt betonem jak čenobyl co snima.To je ta řeka tak ve špatném stavu že se tam nemůžou dat ryby????jaká Byla sankce pro tuto firmu???A hlavně co bude se řekou???je spinava jak prase a rybu jsem ani neviděl.Co na to všechno místní organizace???

Napište jestli o tom máte někdo jakékoliv zprávy.

Nakonec to byl pro nás hrozně smutnej den.A nechápu jak muže mít jaká koliv firma po roce 2000 výpust do řeky ,at si vykopou jímky a tam jim tečou ty sr......... a pak si to lejou na hlavu idioti. Zavřít až zčernaj.

Pojedu tam asi až za 10 let ,protože to asi už nikdy nebude takovy jako driv. Škoda takové řeky.
 

Průměrná známka: 1,43

Komentář ke článku (11)